EKSKLUZIVNO: Ovako je Ana Bekuta izgledala prije estetskih operacija!

loading...

Ana Bekuta (56) zategla je kožu lica i vrata prije dvije godine, a Kurir je došao u posjed ekskluzivnim fotografijama koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego što je zahvat obavljen. Po njegovom savjetu, pjevačica se fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu.

Većina obožavalaca sjeća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se „proljepša“.

 

Podsjetimo, Bekuta je prije petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pjevačica je prije dvije godine odlučila da uradi u Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

 

Da je išla na remont Bekuta krije i od najbližih prijatelja, ali fotografije do kojih smo uspjeli da dođemo odale su je.

 

– Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno – priča naš dobro obaviješteni izvor.

 

Tajnovita

 

On objašnjava zbog čega se Mrkina partnerka odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u Srbiji.

 

– Ana ne voli da priča šta je radila na licu i tijelu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti – završava naš izvor.

(Kurir)

loading...

Komentari

Komentara

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *