STRAŠAN VIDEO: MISTERIOZNA LETJELICA “Ova snimka je dokaz da Amerikanci imaju tajni svemirski brod!”

loading...

NLO entuzijasti dohvatili su se još jednog videa iz 1969. koji se pojavio na YouTubeu za kojeg sada tvrde da dokazuje postojanje američke supertajne špijunske svemirske letjelice.

Kažu da ta snimka dokazuje postojanje tajanstvenog broda TR3-B Black Manta. Naime, jedan od snimaka slijetanja Apolla 12 na Mjesec pokazuje do sada neotkrivene tri svijetle tačkice, piše Daily Mail.

Dubljim zumiranjem snimke vidljive su tri tačkice za koje teoretičari zavjere tvrde da potječu s letjelice proizvedene u sklopu vrlo tajnog američkog vojnog programa. Astronauti su tajnovitu letjelicu često viđali u orbiti, navode teoretičari.

Secureteam10, koji povremeno pušta ovakve teorije, kaže da su točke potekle od svemirskog broda TR3-B Black Manta.

Teoretičari zavjera kažu da je  TR3-B zapravo letjelica bez repa s fiksiranim krilima kojeg je razvio SAD. Teorija o postojanju tog aviona potekla je nakon što je viđeno nešto tome slično iznad doline Antelope u južnoj Kaliforniji.

Jedan od NLO lovaca tvrdi da su austronauti često naletavali na vanzemaljce u svojimApollo misijama. Jednom je čak snimljen astronaut kako govori o tome da su mu svemirci letjeli iznad glave dok je stajao na Mjesecu. Ta je snimka proglašene nevjerodostojnom jer je izvučena iz konteksta.

Kritičari ovih teorija postavljaju pitanje zašto bi navodno supertajni svemirski brod imao upaljena svjetla, zato bi NASA nešto sakrila pogotovo ako uzmemo u obzir da bi otkrivanjem tako velike stvari zasigurno dobila veća sredstva za finansiranje iz proračuna, i slično, prenosi danas.hr.

avaz.ba

loading...

Komentari

Komentara

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *